Real Estates Bansko

Вие сте тук:

Real Estate in Bansko

ЗА НАС

4C5525F95651B9118241CF5EA4DA85

Bansko Real Estate - компанията е основана в Банско през 2000 година и има 20-годишен опит на пазара с недвижими имоти и е синоним на качество, сигурност и професионализъм за своите клиенти и партнъори. 

 

Bansko Real Estate предлага пълен пакет от посреднически услуги при закупуване, продажба, отдаване под наем, наемане и управление на недвижим имот:

Основните дейности:

  • Посредничество при покупка, продажба и наем на недвижим имот;
  • Подготовка на цялата документация по време на целия процес по продажба, наем;
  • Управление на имоти;
  • Обзавеждане и дизайн;
  • Изграждане на обекти на всякаква сложност.

Дейности на недвижими имоти се извършва в много посоки:

• Апартаменти, къщи, ново строителство;

• Не жилищни помещения (магазини, офиси, ресторанти, спа-центрове, промишлени обекти, паркинги) ;

• Хотели, къщи за гости;

• Парцели и земя за всякакви дейности.

Компанията успява да продава земя за такива хотели Св. Иван Рилски, Хотел Перун. Ние работим с водещи фирми в областта на недвижимите имоти и строителството. Повече от 500 лица са станали горди собственици на апартаменти в Банско, Разлог, Баня и близо разположените райони.

Фирмата гарантира високо качество на предоставяните услуги.

Ние ще се радваме виждам в наш офис.

 

НОВИНИ

Все повече хора отново тръгват на огледи за покупка на жилища. Това се случва след няколко трудни години за жилищния пазар в страната и при понижаване на цените на имотите. През 2014 година този тренд изглежда бе пречупен и вече не се говори за спад в цените. Експертите от бранша очакват през следващата година да започне ръст както в цените. Годината бе белязана и от сътресенията в банковата система, които накараха все повече хора да се замислят дали да инвестират парите си в недвижимо имущество.

Спадът на цените на имотите приключи през изминалата 2014 г. и това накара много купувачи да се завърнат на пазара. Важен елемент от новата пазарна реалност е завръщането на доверието в имотния пазар. Все повече купувачи подхождат към покупката с нагласата, че имотите са сигурен реален актив. Тези хора осъзнават, че влагането на паричните средства само в депозити в банки не е най-доброто решение. Това осъзнаване съвпадна с много изгоден момент от развитието на имотния пазар, тъй като цените на имотите сега са на нивата отпреди близо 10 години и съответно имотите са много по-достъпни, обясни Стойкова.

Очаква се, че 2015 г. може да се превърне в най-успешната година за имотния пазар от началото на кризата.

Експертите очакват много хора да се ориентират и към покупка на имоти по морето и в ски курортите. Този процес започна още миналата година при траен интерес и атрактивни цени.

Препоръчан имот